Vouwgordijnen op maat laten maken en monteren

Sfeer geven aan je interieur? Met vouwgordijnen als raamdecoratie kun je alle kanten op. Maar wat doe je, als je geen tijd hebt (of zin, dat kan natuurlijk ook), om ze zelf in te meten en/of te monteren? Simpel, dan doen wij dat gewoon voor je. Vraag het ons in de winkel, of bel even voor een afspraak!

Vraag een offerte aan
vouwgordijnen

Kiezen voor sfeer, variatie en gemak met vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in alle soorten en maten. Er is dus altijd wel een optie die helemaal past bij jouw interieur en wensen. Maar wat valt er precies te kiezen? Om je een idee te geven:

1. Stofsoort en kleur
Bij vouwgordijnen kun je, net als bij gewone gordijnen, kiezen uit allerlei stofsoorten en kleuren. Voor je slaapkamer zijn er verduisterende/lichtdichte stoffen, met een semi-transparante stof zorg je voor genoeg lichtinval én privacy in bijvoorbeeld je woonkamer. Puur op zoek naar sfeer? Kies dan een transparante stof. 

2. Afwerking
Ook voor de afwerking van vouwgordijnen moet je keuzes maken: wil je de baleinen/buisjes aan de voorkant of de achterkant, of helemaal geen baleinen? Wil je kettingen van kunststof of RVS? Contrasterende biezen? Elektrische 3.

3. Montage 
Vouwgordijnen monteer je met steunen aan muur of plafond. Bij wandbevestiging kun je kiezen uit ‘op de dag’ (overlap met kozijnen) of ‘in de dag’ montage (in het raam). Of je vouwgordijnen op maat nodig hebt, hangt af van de situatie en natuurlijk jouw specifieke wensen.
 

Misschien wel jouw slimste keus: laat het ons doen!

Tijdgebrek, keuzestress of onzeker over je kluscapaciteiten? Wij helpen je van A naar B en helemaal tot Z, als je dat wilt. Kom naar de winkel of vraag direct een offerte aan. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Vouwgordijnen op maat maken en monteren, zó doen we dat

Jij stapt onze winkel binnen, wij zorgen voor koffie. Jij vertelt ons je vouwgordijnen-wensen en welke sfeer je wilt creëren. Wij luisteren en vertellen je wat je moet weten. Weer wat wijzer vertrek jij met een kleurenstaal onder je arm naar huis. Wij komen bij je thuis, nemen de maten op en helpen je door je laatste beetje keuzestress heen. Zodra we alles voor je besteld en binnen hebben, monteren we jouw raamdecoratie snel en professioneel. Graag gedaan.

Vind een Hubo bij jou in de buurt
vouwgordijnen
vouwgordijnen

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan