Kastinterieur

Een handig kastinterieur systeem

Wanneer je kiest voor de kasten op maat van Hubo, kun je ook gebruik maken van ons kastinterieur systeem. Een op maat gemaakt kastinterieur biedt overzicht en rust. Met behulp van ons kastinterieur systeem richt je jouw kastinterieur zelf in, waardoor je veel efficiënter met de beschikbare ruimte kunt omgaan. Wij hebben materialen om zowel een ‘standaard’ kastformaat te zien van een kastinterieur als een inloopkast. 

Een kastinterieur op maat

Hoe handig is het om het interieur van je kledingkast op maat te laten maken? Standaard kasten hebben namelijk niet altijd de ruimte die jij nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld veel maatpakken, lange jurken, veel riemen, wil je je schoenen ook opbergen in de kast of ben je op zoek naar een aparte ruimte voor ondergoed en sokken? Dan biedt een kastinterieur op maat van Hubo de oplossing. 

Laat je adviseren 

Als handige doe-het-zelver maak je jouw kastinterieur op maat eenvoudig zelf. Bestel bij ons de benodigde kastroedebuizen en roededragers om direct aan de slag te gaan. Wil je jouw kastinterieur systeem helemaal op maat laten maken en wil je de materialen eerst zien en ervaren, voordat je een besluit maakt? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Ons vakteam staat graag voor je klaar.