Snoeigereedschap

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 59 producten
Bomen snoeien of rooien?

Snoeischaren: planten, bomen en struiken perfect gesnoeid

Bij iedere snoeiklus in en om huis komt een snoeischaar of snoeizaag goed van pas. Een compact snoeischaartje is bijvoorbeeld ideaal voor het inkorten van de stengels van bloemen in een boeket. Ook kan je er dunne takjes mee afknippen. Voor het zwaardere werk biedt een snoeizaag uitkomst: takken die te dik zijn voor een tuinschaar zaag je hiermee weg. Hubo heeft vele varianten van dit snoeigereedschap in het assortiment. 

Snoeischaar of snoeizaag uitkiezen

In het aanbod van Hubo vind je onder meer universele snoeischaren. Deze scharen zijn breed inzetbaar bij allerlei snoeiwerk en het oogsten van fruit. Er zijn extra comfortabele uitvoeringen verkrijgbaar die ergonomische gevormde handgrepen hebben. Verder kan je bij ons terecht voor een specialistische snoeischaar, zoals een variant met aambeeld principe voor het snoeien van oudere takken. Voor het afzagen van dikke taken kun je daarnaast kiezen uit diverse soorten snoeizagen. Elke snoeizaag in onze collectie heeft een sterk zaagblad met scherp geslepen zaagtanden. Hiermee is het mogelijk om met geringe kracht snel te werken. We verkopen diverse modellen die inklapbaar zijn, zodat ze veilig mee te nemen en op te bergen zijn. 

Hoge kwaliteit snoeischaar kopen

Hubo heeft enkel snoeigereedschap zoals heggenscharen, bijlen, takkenscharen en buxusscharen in het assortiment dat van topkwaliteit is. Zo leveren we onder andere de topproducten van het merk Gardena. Deze artikelen hebben stuk voor stuk een lange levensduur en bieden volop gebruiksgemak. Zo heeft een Gardena snoeischaar bijvoorbeeld antikleefcoating op het bovenblad en een enkelhandige veiligheidsvergrendeling.