CV leidingen & buizen

CV leidingen: onmisbaar installatiemateriaal voor je CV

Ben je op zoek naar goed installatiemateriaal voor je CV? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden je de keuze uit een veelzijdig aanbod CV leidingen en CV buizen. Het zelf aanleggen van verwarmingsbuizen is minder moeilijk dan je denkt. Bovendien is het goedkoper dan uitbesteden aan een specialist. We zijn er voor de echte doe-het-zelver en daarom koop je bij ons alle benodigde materialen en kan je altijd rekenen op een deskundig advies.

Wat is het aanbod CV buizen?

In onze winkel heb je de keuze uit een ruim assortiment CV buizen en leidingen. De standaard van CV leidingen is 15 millimeter, maar er zijn ook CV buizen met een diameter van 16, 20, 22 of zelfs 28 millimeter. Uiteraard hebben we ook allerlei verloopstukken in de aanbieding zodat je buizen en leidingen met verschillende diktes probleemloos met elkaar kan verbinden. En natuurlijk koop je bij ons eveneens je PVC afvoerbuizen

Flexibele CV leiding kopen? Hubo helpt!

Of je nu een vaste of flexibele CV leiding nodig hebt, installatiemateriaal op de website is altijd verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Dit maakt het aantrekkelijk om je aankoop te doen in onze winkel. 

Hulp nodig bij het verleggen of vervangen van CV leidingen en buizen? Ons vakteam staat voor je klaar. Vraag gerust om advies of profiteer van onze dienstverlening bij montage.