Buitenhaarden

Buitenhaard

Hoe leuk en fijn is het om ook op een mooie zomeravond of zelfs in de winter te genieten van jouw mooie, eigen tuin? Bij Hubo bieden we hiervoor een mooie oplossing: een buitenhaard of vuurkorf. Met behulp van één van onze buitenhaarden kun je avond aan avond genieten van een gezellig vuurtje in je eigen tuin. 

De voordelen van een tuinhaard

Ben je van plan om een tuinhaard aan te schaffen? Dan kies je onder andere voor de volgende voordelen. Het lente- en zomerseizoen waarin je van het buitenzijn kunt genieten wordt door een buitenhaard langer dan anders. Naast de warmte die een buitenhaard verspreidt, geeft een haard voor buiten ook enorm veel sfeer. Het gezellige hoekje in de tuin wordt nog gezelliger met een mooie tuinhaard of vuurkorf. Tenslotte is een tuinhaard niet alleen praktisch, maar ook nog eens erg mooi als decoratief element. Of de haard nu aan of uit is. 

Meer dan alleen een buitenhaard kopen

Bij ons kun je naast een buitenhaard ook het benodigde aanmaakhout kopen. Ben je eerst op zoek naar een goed advies voor de juiste tuinhaard of vuurkorf in jouw specifieke situatie? Laat je dan adviseren door ons vakteam. Zij staan altijd voor je klaar met een persoonlijk advies.