Bevochtigers

Welke luchtbevochtiger is ideaal voor jou?

Voelt de lucht binnenshuis droog aan, prikken je ogen of heb je last van een droge neus of keel? Als de luchtvochtigheid in je woning onder de 40 procent zakt, biedt een bevochtiger uitkomst. Dit apparaat corrigeert de vochtbalans in de lucht. Door een luchtbevochtiger te kopen, breng je de luchtvochtigheid in huis naar het gewenste niveau dat ligt tussen de 40 en 60 procent.

Verschillende bevochtigers: van stoom tot koud water

Wil je een humidifier kopen? Hubo helpt je bij je keuze. Als de luchtvochtigheid thuis onvoldoende is, gaat een luchtbevochtiger met hygrometer vanzelf aan het werk. Een luchtbevochtiger met hygrometer meet de hoeveelheid vocht in de lucht en gaat automatisch aan en uit. Als de gewenste vochtigheid eenmaal bereikt is, klikt deze bevochtiger vanzelf weer uit. Heb je terugkerende verkoudheidsklachten? Ga je klachten te lijf met de aanschaf van een stoomluchtbevochtiger om de lucht te bevochtigen. Dit apparaat functioneert met bacterievrije stoom. 

Sommige apparaten zorgen niet alleen voor extra vocht in de lucht, maar verwijderen ook stofdeeltjes uit de lucht. Wil je het liefst een energiezuinige luchtbevochtiger kopen voor je slaapkamer? Overweeg een model dat koud water gebruikt om de lucht te bevochtigen. Ook de ultrasone luchtbevochtiger is een energiezuinig, stil model en werkt met ultrasone geluidstrillingen.

Hubo helpt je aan de meest geschikte luchtbevochtiger

Een humidifier kopen is een goed idee. Er bestaan diverse luchtbevochtigers die vocht toevoegen aan de lucht. Hulp nodig? Ons vakteam geeft advies over het juiste apparaat op de juiste plek.