Schakelmateriaal

Filter en sortering

  • 1 -23 van 538 producten
Hubo staat voor je klaar!

Schakelmateriaal voor elektra

Wil je in je woning stopcontacten en lichtschakelaars plaatsen of vernieuwen? Kijk dan eens rond bij Hubo en ontdek ons uitgebreide aanbod elektra. Voor elke situatie en stijl hebben we laag geprijsd schakelmateriaal, zowel voor elektrische aansluitingen als voor internet, televisie en telefonie. Met deze producten kun je veilig gebruik maken van de elektrische apparatuur in en om je huis. 

Het juiste schakelmateriaal aanbrengen

Op het gebied van schakelmateriaal kun je kiezen voor opbouw of inbouw. Met name in schuren en oudere huizen kom je opbouw schakelaars en stopcontacten tegen. Binnenshuis is inbouw schakelmateriaal praktischer en mooier. Een opbouw stopcontact steekt uit en kan hierdoor vervelend in de weg zitten bij de inrichting van je woonkamer of slaapkamer. Bij een inbouw exemplaar heb je daar minder last van. Schakelmateriaal is in vele uitvoeringen leverbaar. Zo kan je kiezen voor een enkel of een dubbel stopcontact of een combinatie van stopcontact met schakelaar. Het is maar net waaraan je op een specifieke plek behoefte hebt. 

Stopcontact kopen voor een lage prijs?

Een nieuwe wandcontactdoos, afdekplaat voor stopcontact of schakelaar koop je voordelig bij Hubo. Het schakelmateriaal is in diverse kleuren, afmetingen en vormen verkrijgbaar. Voor de schakelaars en contactdozen vind je daarnaast bijpassende afdekramen om de boel netjes en veilig af te werken. Tot slot verkoopt Hubo ook overig schakelmateriaal, zoals een dimmer of tuinpaal met contactdozen. Zorg bij de montage voor je eigen veiligheid door de stroom van de elektrische bedrading af te halen.