Verwarming & ventilatie

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 145 producten
5 tips voor een koel huis

Goed ventileren is nodig om vochtige en vervuilde lucht af te voeren naar buiten. Als de woning vrij is van vochtige lucht, is het ook gemakkelijker om het huis te verwarmen. Door goed te ventileren en verwarmen bereik je een comfortabel en gezond leefklimaat. 

Voldoende verwarming en ventilatie in je huis is op verschillende manieren te bereiken. Sommige klussen zijn uit te voeren door de echte doe-het-zelver, terwijl er ook oplossingen zijn voor iedereen met twee linkerhanden.

Verschillende soorten ventilatie en verwarming voor een comfortabel leefklimaat

Hubo helpt je bij het vinden van de juiste oplossing voor het ventileren en het verwarmen van je huis. Wil je weten welke opties het beste bij jouw situatie passen? Ons vakteam helpt je bij het maken van de juiste keuze. 

De meeste huizen worden warm met een radiator of vloerverwarming. De radiator bevestig je aan de muur en sluit je aan op het leidingwerk, maar er zijn ook elektrische radiatoren waarbij je alleen maar de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Extra ventileren is mogelijk door het aanbrengen van ventilatieroosters in de badkamer, ramen en/of deuren. 

Welke optie voor verwarming kan ik dan het beste kiezen? De keuze voor het type verwarming is afhankelijk van verschillende factoren. Wil je bijvoorbeeld een duurzame oplossing? Kies dan voor vloerverwarming. Een elektrische radiator plaatsen is minder duurzaam, maar wel eenvoudig. 

Hubo helpt: de juiste ventilatieroosters en verwarming vinden

Hulp nodig? Hubo helpt je met professioneel advies. Zo vind je altijd eenvoudig de juiste verwarming en ventilatie voor je huis.