Metaallak

Filter en sortering

  • 1 -23 van 122 producten
Hubo staat voor je klaar!

Uitstekend beschermende metaallak

Wil je metaallak kopen? Ga dan voor een metaallak die je zonder primer of grondverf op roest kunt aanbrengen. Zorg er daarnaast voor dat je een metaalverf koopt die meteen een goed eindresultaat geeft. Het grote voordeel van metaallak is dat hij het roestproces stopt. Ook is deze verf kras- en stootvast en waterafstotend. Is je klus afgerond en heb je nog metaalverf over, dan kun je dit vaak ook nog voor andere ondergronden gebruiken. 

Welke metaallak kopen?

Welke metaallak ga je kopen? Metaalverf is verkrijgbaar in diverse varianten. Wil je het metaal op een bijzonder fraaie manier beschermen, kies dan voor een transparante hoogglans metaallak. Deze wordt geleverd in een handige spuitbus en kan meteen over de roest worden aangebracht. Een prettige eigenschap van deze lak is dat hij snel droogt. Metaallak is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, in zijdeglans, mat of zuiver wit. Tip: gebruik deze verf nooit op aluminium of zink. 

Metaallak kopen? Hubo helpt

Zoek je naar metaalverf voor je eigen woning of voor een klus die je bij een klant uitvoert? Met ons uitgebreide assortiment slaag je altijd. Heb je vragen over een bepaald product, dan kun je altijd advies vragen aan een van onze experts. Ons vakteam staat graag voor je klaar. Wij hebben inmiddels meer dan 50 jaar kluservaring, dus heb je een praktische vraag over het aanbrengen van de verf, vraag ons dan gerust om advies.