Verf

Beits & olie

Heftige invloeden van buitenaf, zoals vocht en houtrot, kunnen hout beschadigen. Met beits of olie voorkom je dit en gaat je hout langer mee.

Grondverf

De hechtingslaag tussen de ondergrond en de afwerklaag vorm je met grondverf. Deze verf noem je ook wel primer. Hiermee blijft de aflaklaag beter zitten.

Lakken

De laatste laag van het schilderwerk noemen we de laklaag. Hiervoor heb je lakverf nodig: de eindlaag van een opgebouwd verfsysteem.

Muurverf

Muur- en plafondverf is een term voor verf die je gebruikt voor verf of muren en plafonds. Over het algemeen noemen we dit muurverf, maar gebruik je het voor beide.

Schildersbenodigdheden

Met de juiste schildersbenodigdheden kun je van start met je verfklus. Of je nu op zoek bent naar een kwast, tape of emmer: bij Hubo ben je aan het goede adres!

Speciaalverf

Of het nu gaat om het opleuken van een betonvloer of een betonnen muur: met de verfspecials van Hubo kun je bijna alles verven.

Vloerverf

Vloerverf is een hechtende en slijtvaste verf voor een vloer voor binnen of buiten. Je kiest voor een verf of een coating, ook wel afwerklaag genoemd.

Voorstrijk

Voorstrijk gebruik je om een onregelmatige zuigende werking op ondergronden zoals wanden en plafonds te voorkomen. Dit bespaart muurverf en verhoedt je voor de nodige vlekken en kleurverschillen.