Schragen

  • 1 -5 van 5 producten

Schragen: multifunctionele steunen

Tijdens allerlei klussen kun je profijt hebben van een stel schragen. Deze praktische opvouwbare steunen vormen bijvoorbeeld een stevige basis onder een werkblad. Meubelpanelen, deuren en planken die je wilt schilderen of zagen leg je er gemakkelijk bovenop. Na gebruik klap je een schraag weer op en neemt hij weinig ruimte in. Ontdek de gevarieerde collectie schragen van Hubo. 

Houten schragen als onderstel voor werktafel

Er zijn zowel houten als metalen schragen verkrijgbaar bij Hubo. Als je gauw een tijdelijke werkbank wilt creëren, zijn schragen een uitkomst. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren en overal eenvoudig neer te zetten. Je pakt ze er snel bij op elke plek waar je aan de slag wilt, zoals in de tuin of op zolder. Metalen en houten schragen zijn multifunctioneel. Je kan ze gebruiken voor vele kluswerkzaamheden en andere doeleinden in en om het huis. Gebruik ze als ondersteuning voor een werkblad, een werkstuk of bouwmaterialen die je wilt bewerken. Je kan kiezen uit schragen in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met antislipdoppen en/of gaten voor de bevestiging van klemmen. 

Goedkope schragen kopen bij Hubo

Hubo is leverancier van voordelige houten en metalen schragen van hoge kwaliteit. Houten klapschragen zijn leverbaar in diverse houtsoorten, zoals vurenhout of beukenhout. Verder zijn er verschillen in de draagkracht van een inklapbare schraag. Zo heb je exemplaren die 120 kilogram kunnen dragen, maar ook extra sterke varianten met een draagcapaciteit van wel 800 kilogram. Je kan bij Hubo een enkele schraag kopen en sets van twee schragen.