Hakselaren

Hakselaar of versnipperaar kopen?

Heb je in je tuin te maken met veel tuinafval? Dan kan en mag een hakselaar, ook wel versnipperaar genoemd, niet ontbreken. Hakselaars zijn het perfecte hulpmiddel om takken, bladeren, onkruid, gras en snoeiafval te versnipperen. Met als resultaat dat je tuinafval een stuk compacter wordt en dus eenvoudiger af te voeren is, omdat ze minder ruimte innemen. Of je kunt ervoor kiezen om de snippers te hergebruiken als organische bodembedekking of compost.

Verschillende soorten hakselaars

Bij Hubo hebben we verschillende soorten hakselaars in het assortiment. De meeste hakselaars zijn elektrisch aangedreven. Welke hakselaar je het beste kunt kopen, is afhankelijk van wat je wilt gaan versnipperen. Wanneer je voornamelijk jong hout en onkruid wilt versnipperen, is een houtversnipperaar met wat minder vermogen voldoende. Wil je takken van bomen hakselen? Kies dan voor een hakselaar met meer vermogen of een met benzine aangedreven hakselaar. Ook heb je de keuze uit hakselaars met of zonder opvangbak. Het voordeel van een opvangbak is dat al het snoeiafval opgevangen wordt, waardoor jij minder hoeft op te ruimen. 

Kom naar Hubo voor advies

Ben je overtuigd van de voordelen van een versnipperaar, maar weet je niet zo goed welke hakselaar je moet kopen? Kom naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren over de juiste takkenversnipperaar in jouw situatie en die past binnen jouw budget. Ook wanneer je ander elektrisch gereedschap voor in je tuin nodig hebt, zoals een bladblazer of een grasmaaier, ben je bij ons aan het juiste adres.