Telescoopladders

Telescoopladder

Een telescoopladder, ook wel telescopische ladder of schuifladder genoemd, is een eenvoudig uit te schuiven ladder. De telescoopladder is verkrijgbaar in verschillende lengtes: 5 meter, 6 meter, 7 meter en 8 meter en is altijd gemaakt van kwalitatief hoogwaardig aluminium. Eén van de belangrijkste voordelen van een telescoopladder is dat de ladder in ingeschoven toestand een compact formaat heeft, waardoor deze eenvoudig op te bergen is. Dat maakt een telescopische ladder de perfecte ladder voor elke doe-het-zelver. 

Telescopische ladder kopen?

Voor het kopen van een telescopische ladder ben je bij Hubo aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten en formaten telescoopladders. De treden van een telescoopladder zijn voorzien van antislipmateriaal en extra stabiliteitsbalken zorgen voor een extra stabiele ladder. Gebruiksvriendelijke ladders voor de meest uiteenlopende werkzaamheden zowel binnen- als buitenshuis. Dát zijn de telescopische ladders van Hubo. 

Meer informatie nodig?

Of je nu op zoek bent naar een telescoopladder van 5, 6, 7 of 8 meter: alle telescoopladders die je bij ons kunt kopen voldoen aan de Warenwet en aan de EN131-6 norm. Wil je eerst wat meer informatie? Het vakteam van Hubo voorziet je graag van meer informatie over de uiteenlopende mogelijkheden van een telescopische ladder.