Magneetverf

Magneetverf: voor pret met magneten en schoolbordkrijt

Wil je een magnetisch oppervlak creëren tijdens het verven? Dat is mogelijk met magneetverf. Het is een leuke manier om een stuk muur of deur mee te verven. Na het aanbrengen van de muurverf beleef je veel pret met magneten om bijvoorbeeld kaartjes mee te bevestigen. Magneetverf is ook goed te combineren met schoolbordverf. Na het aanbrengen van deze verf is het oppervlak beschrijfbaar met krijt. Dit maakt de magnetische verf uitermate geschikt voor een kinderkamer. 

Wat is het nut van magnetische verf?

De aankoop van magnetische verf brengt diverse voordelen met zich mee. De verf wordt alleen in een (donker)grijze kleur verkocht en is probleemloos te gebruiken met schoolbordverf. Dure schoolborden, memoborden en flip-overs zijn dan overbodig. Naast het ophangen van kaartjes en boodschappenbriefjes, kun je dus ook aantekeningen maken. Handig als je belangrijke afspraken niet wilt vergeten. 

Magneetverf kopen? Hubo helpt!

Heb je plannen om magneetverf te kopen en doe je dit het liefst in een speciaalzaak? Wij bieden je de keuze uit een passend aanbod magneetverf. De verf - gemaakt op waterbasis - is alleen geschikt voor gebruik binnen. Het is droog binnen circa twee uur. Wacht dus even met het aanbrengen van magneten of schoolbordverf. 

Hulp nodig bij het schilderen? Ons vakteam staat voor je klaar. Besteed je verfopdracht gerust uit aan een van onze specialisten.