Dier

Het maken van een verblijf of doorgang voor huisdieren is een leuke klus en bespaart je vaak een hoop geld. Wij leggen je uit hoe je dat doet.

Zelf een dierenhok maken? Dat doe je zo

Jouw huisdier verdient natuurlijk het allerbeste. Dus ook een mooi en op maat gemaakt hok! Bij Hubo hebben we alles in huis om zelf een dierenhok te maken, van de fijnste producten tot handige tips om aan de slag te kunnen. Daarmee staat het dierenverblijf voor jouw maatje in no-time in elkaar.

Handige tips om zelf een dierenverblijf te maken

Hubo is een doe-het-zelfzaak. En dus stimuleren we het alleen maar als je plannen hebt om zelf een dierenhok te maken! Wil je jouw kwispelende vriend bijvoorbeeld verrassen met een zelfgemaakt hondenhok? In 7 stappen krijg je het voor elkaar. Of creëer een uniek hok voor je konijn. Dat is helemaal niet zoveel werk als je misschien denkt. Heb je thuis een stel kippen rondlopen in de tuin? Geef ze een fijne plek met een kippenhok met kippenren. Zo kunnen ze zich schuilhouden wanneer ze dat willen, maar hebben ze ook de ruimte om lekker rond te rennen. Lees hoe je stap voor stap een kippenhok in elkaar zet voor in jouw tuin

Haal alles in huis om zelf een dierenhok te maken

Het is onmogelijk om een dierenverblijf te maken als je er niet de juiste spullen voor in huis hebt. Ook daarvoor ben je bij Hubo aan het juiste adres. Van gaas tot decoupeerzagen en van boormachines tot scharnieren: je vindt het bij ons allemaal. Bekijk het assortiment online of bezoek een van onze vestigingen. Vragen? We helpen je graag. Spreek een van onze medewerkers aan in de winkel of neem contact op met onze klantenservice.