Dier

  • 1 -23 van 45 producten
Jouw dierbenodigdheden niet gevonden?

Last van dieren? Of wil je van ze genieten? Hubo helpt!

Bij Hubo ben je aan het juiste adres voor tal van oplossingen op het gebied van dieren. Of het nu gaat om ongedierte of juist om diervoeding zoals vetbollen voor de winterperiode. Wij helpen je graag verder. In ons ruime assortiment zijn tal van artikelen opgenomen en daarnaast hebben wij de beste specialisten in dienst die precies weten wat er verkocht wordt.

Bestrijding van ongedierte en overlast van dieren

Heb je last van een mierenplaag, van zilvervisjes of ander ongedierte? In ons ruime online assortiment zijn tal van oplossingen voor dierenbestrijding te vinden. Van slakkenvallen tot zilvervisjes - en mierensprays. Naast overlast van ongedierte kun je natuurlijk ook last hebben van katten in je tuin. Daarom hebben we ook kattenschrik korrels in ons assortiment opgenomen. Dit is de meest diervriendelijke manier om de katten uit jouw tuintje te houden en ervoor te zorgen dat je tuin netjes blijft.

Vogels voeren in de winter

Naast oplossingen om overlast van dieren tegen te gaan, helpen we de natuur natuurlijk ook graag een handje. In ons ruime assortiment zijn ook tal van oplossingen voor de koude winters te vinden. Of het nu gaat om een mooi vogelhuisje, een speciale voederbak of simpelweg om vetbollen. Bij ons in het assortiment is het allemaal te vinden. Daarnaast bieden we natuurlijk ook de bekende pindazakjes aan. Even ophangen in de tuin en je maakt heel veel vliegende vrienden blij.