Split- & borgpennen

Splitpennen en borgpennen 

Elke doe-het-zelver heeft wel eens een splitpen of borgpen nodig voor zijn klus. Splitpennen en borgpennen hebben beide een borgende functie. Waar je met behulp van splitpennen twee platen bij lichte constructies aan elkaar kunt bevestigen, worden borgpennen gebruikt voor het borgen van grote krachten. Borgpennen worden bijvoorbeeld vaak gebruikt in de autobranche en voor het borgen van aanhangwagens. Bij Hubo ben je aan het juiste adres voor diverse soorten split- en borgpennen.

Van een rvs splitpen tot borgpennen met veer

Wij hebben een divers aanbod aan splitpennen en borgpennen. Of je nu op zoek bent naar een rvs splitpen met veer, kleine splitpennen of borgpennen met veer: bij ons ben je aan het juiste adres. Borgpennen zijn verkrijgbaar in staal, verzinkt staal of rvs. Splitpennen zijn daarnaast ook leverbaar in messing en koper. Meestal zijn borg- en splitpennen verzinkt om het eventuele roesten tegen te gaan. 

Hulp nodig?

Ben je voor je karwei op zoek naar de juiste splitpennen of borgpennen? Maar vind je het lastig om de juiste keuze te maken? Neem dan contact op met ons vakteam. Het vakteam van Hubo helpt je graag en voorziet je altijd van een persoonlijk advies.