Op zaterdag 1 oktober ontvang je 20% korting op alles*! *exclusief maatwerk. Actievoorwaarden van toepassing.

Harken, schoffels & vorken

 • 1 -23 van 48 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Harken, schoffels en vorken: multifunctioneel tuingereedschap

  Houd jij je tuin graag netjes en overzichtelijk? Met multifunctioneel tuingereedschap lukt dit je altijd. Als het gaat om harken, schoffels en vorken ben je bij ons aan het juiste adres. Voor iedere klus vind je namelijk geschikt gereedschap in onze winkel. Een tuinschoffel of vorken kopen doe je daarom bij een specialist. Op die manier heb je altijd de garantie dat je tuin en gazon er keurig verzorgd uitzien. Wat ontbreekt er nog in jouw collectie tuingereedschap?

  Naar welke tuinschoffel gaat je voorkeur uit?

  Ben je aan het snoeien in de tuin? Dan wil je het tuinafval gemakkelijk bij elkaar kunnen schrapen. Dit doe je met een van onze harken. Ze komen ook goed van pas om bladeren van je gazon te verwijderen of om grond rondom je planten en bloemen er mooi uit te laten zien. Schoffels gebruik je om de aarde los te maken, terwijl vorken bij uitstek geschikt zijn voor het verplaatsen van tuin- of mestafval. Ideaal voor het creëren van een composthoop! 

  Vorken kopen? Hubo helpt!

  Heb je vorken, harken of schoffels nodig voor het onderhoud van je tuin en/of gazon? Maak dan een keuze voor het tuingereedschap uit onze winkel en profiteer te allen tijde van een goed advies en een uitstekende service door onze medewerkers.

  Hulp nodig bij je keuze voor tuingereedschap of vorken kopen? Ons vakteam staat klaar om je maximaal te ondersteunen.