Toiletpotten

Je ideale toiletpot, gewoon bij Hubo

Ben je op zoek naar een ideale toiletpot voor thuis? Bij Hubo ben je dan zeker aan het juiste adres. De keramische potten in ons assortiment zorgen voor een goede uitstraling van je badkamer of toilet. Of je nu graag een toiletpot met dual flush of een normale pot wilt, wij hebben het allemaal. Wij helpen je graag op weg naar jouw ideale wc-pot.

Duoblok toilet

Bij een duoblok toilet zit het reservoir direct aan het toilet. Een groot voordeel van een duoblok toilet is dat je geen extra reservoir nodig hebt in de muur en dat duoblokken over het algemeen goedkoper zijn dan hangende of zwevende toiletten. Tevens zijn de duoblok toiletten vandaag nog altijd immens populair. Waarom meer betalen voor je toilet dan nodig?

Toiletblok staand

Ben je op een staand toiletblok? Ook dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. De toiletten in ons assortiment zijn door onze medewerkers getest en zo zijn alleen de allerbeste toiletten overgebleven. Deze toiletten zijn tegenwoordig te krijgen in al onze winkels en via Hubo.nl. Wil je het toilet zo snel mogelijk thuis ontvangen? Bestel dan snel op onze website. Wil je het toilet nog even bekijken en proefzitten op het toilet naar keuze? Kom dan gezellig even langs in één van onze winkels, welke door heel Nederland verspreid zijn. Wij helpen je graag verder aan het ideale toilet voor jouw mooie huis.