Plissehorren

  • 1 -18 van 18 producten
Wanneer kies je voor welke hor?

Plissé horren: hor met geplisseerd gaas

Plisséhorren zijn zeer elegant en hebben gaas dat op een speciale manier gevouwen is. Dit biedt een optimale bescherming tegen insecten en een lichte zonwering. Dankzij een geleiding langs de boven- en onderzijde zijn de horren eenvoudig te openen en te sluiten. Plisséhorren zijn toepasbaar in zowel deuren als ramen. Bij Hubo vind je diverse uitvoeringen en maten voor redelijke prijzen.

Plissé hordeur of raamhor plaatsen

Een plissé deur- of raamhor kun je snel en gemakkelijk zelf plaatsen. In bijna alle typen deuren is een plissé hordeur te monteren, dus ook een hor in schuifpui is mogelijk. Je kunt kiezen uit een montage aan de binnen- of de buitenkant van het kozijn. De breedte van de horren is flexibel instelbaar. Het geplisseerde gaas is zeer sterk en bestand tegen slijtage en wind. De plissé horren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleur is dus mooi af te stemmen op je interieur.

Een voordelige plissé hor bestellen bij Hubo

Zowel plissé deurhorren als plissé raamhorren zijn voor lage prijzen te koop bij Hubo. Deze fraaie insectenwerende horren zijn licht te bedienen en hebben een kindvriendelijke sluiting. Ze hebben bovendien een licht zonwerend effect. Dankzij de speciale geleiders blijft het plisségaas bij tocht en wind goed op zijn plek zitten. Er zijn diverse uitvoeringen leverbaar voor vele typen ramen en deuren. Ook voor jouw uitzetraam, tuimelraam of draaideur is er een passende oplossing. Vraag onze medewerkers dus gerust naar de mogelijkheden.