Schemerschakelaars

Buiten altijd goed verlicht dankzij schemerschakelaars

Sta je in het donker altijd te prutsen met de sleutel bij de voordeur? Of vind je het lastig dat je balkon of tuin niet goed verlicht is als het donker wordt? Met schemerschakelaars los je dat probleem gemakkelijk op. Een schemerschakelaar zorgt er namelijk voor dat je buitenlamp vanzelf aangaat als het buiten donker genoeg is.

Schemerschakelaar voor buiten

Sluit een schemerschakelaar aan op de buitenlamp en deze zal vanzelf aanspringen als het buiten donker genoeg is.

Wil je alles in een keer aanschaffen? Een buitenlamp met schemersensor is dan echt iets voor jou. De buitenlamp is namelijk uitgerust met een sensor die het licht opvangt. Zodra het donker wordt gaat de buitenlamp aan. Handig voor tuin, balkon en voordeur.

Een schemerschakelaar voor inbouw zorgt ervoor dat de schakelaar goed beschermt is voor weersinvloeden, zoals regen en sneeuw. Een schemerschakelaar voor inbouw plaats je eenvoudig in een muur. Sluit vervolgens je buitenlamp erop aan en de sensor in de schakelaar doet de rest.

Een schemerschakelaar voor binnen koop je in de vorm van een stekker. Hiermee kun je bij schemer een lampje aan laten gaan in huis. Ook wanneer je niet thuis bent.

Hubo helpt met schemerschakelaars

Hulp nodig? Hubo helpt met de beste schemerschakelaar voor buiten, zodat je altijd geniet van een goed verlichte buitenboel. Ons vakteam staat klaar met tips voor het eenvoudig installeren en in gebruik nemen van een buitenlamp met schemersensor en schemerschakelaar.