Verbouwen

De zolder opknappen, een wandje plaatsen of alleen een kozijn afkitten: hier vind je de klusinfo die je verder helpt met al je verbouwklussen.

Zelf verbouwen

Knap je de zolder op? Ga je zelf de badkamer en wc verbouwen? Of moet er een klein muurtje gesloopt worden? Op deze pagina met klusinfo vind je allerlei handige blogs die je op weg helpen met alle verbouwklussen in en om je huis.

Tips om zelf je huis te kunnen verbouwen

Staat er al enige tijd een klus op je te wachten die nu écht eens gedaan moet worden? Of heb je gewoon zin om een bepaalde ruimte in het huis helemaal aan te pakken? Om welke reden je ook zelf wilt gaan verbouwen: een goede voorbereiding is het halve werk. Lees je daarom goed in voordat je aan de slag gaat. In de blogs die je op deze pagina vindt, staan allerlei tips en stappenplannen die jou helpen van je klus een succes te maken. Of je nu de badkamer, wc, zolder of kelder van het huis zelf wilt verbouwen: Hubo helpt.

Schaf het juiste materiaal aan

Je las het al: een goede voorbereiding is het halve werk als je zelf gaat verbouwen. Dat geldt ook voor je inventaris aan klusmateriaal. Bij Hubo vind je alles om lekker aan de slag te kunnen. Ons brede assortiment bestaat uit producten van topkwaliteit, die stuk voor stuk fijn in gebruik zijn. Van elektrisch gereedschap tot verlichting en van ijzerwaren tot behang en wandbekleding, je vindt het zowel online als in een van onze vele Hubovestigingen.

Wij meten, maken en monteren aan huis

Soms is het fijner om een klus aan een expert over te laten. Omdat het je tijd scheelt bijvoorbeeld, of omdat een expert er net wat meer kennis over heeft. Ook hiervoor ben je aan het juiste adres bij Hubo. Je kunt onze vakmensen inschakelen voor allerlei klussen in huis. Altijd op maat en volledig naar wens. Meer weten? Neem contact met ons op.