Plissegordijnen

  • 1 -23 van 32 producten
Plissegordijn op maat maken?

Plissé gordijn: verduisterend of lichtdoorlatend

Geef je interieur een sfeervolle uitstraling met plisségordijnen. De stof is zigzag gevouwen en dit levert de kenmerkende horizontale plooien op. Een plissé gordijn is verduisterend, lichtdoorlatend of transparant, dus je kunt deze raamdecoratie in ieder vertrek van je huis gebruiken. Er zijn diverse varianten leverbaar via de winkels en webshop van Hubo.

Een plissé gordijn goedkoop aanschaffen

Als je bij Hubo komt shoppen, kun je voor lage prijzen een plissé gordijn kopen. Onze collectie bestaat uit gordijnen met prachtige geplooide stoffen. Je kunt kiezen uit diverse mooie kleuren en stofsoorten. Een speciale variant is het zogenaamde Top Down Bottom Up plisségordijn. Dit type is op vele manieren open te zetten. Zet bijvoorbeeld alleen de bovenzijde open om inkijk tegen te gaan of laat zowel onder als boven het licht door. Je bent hiermee dus erg flexibel als het gaat om het regelen van de lichtinval en je privacy.

Decoratieve plisségordijnen kopen?

Een plissé gordijn is zeer decoratief als raambekleding. Of je nu op zoek bent naar een standaardformaat of een plissé gordijn op maat, bij Hubo vind je de juiste oplossing. De stof van onze plisségordijnen is zeer isolerend en energiebesparend. Dit is ideaal als je milieu- en/of kostenbewust bent. Verder zijn de bedieningskoorden en gaatjes in de gordijnstof niet zichtbaar dankzij de speciale structuur van de stof. Dit is met name handig als je voor je slaapkamer een maximale verduistering wenst. Plisségordijnen zijn tot slot ook perfect als zonwering.