Verf- & betonmixers

Betonmixers

Heb je beton nodig voor je klus, maar is het laten aanleveren een te grote kostenpost? Of gaat het maar om een klein muurtje of een dekvloer met een kleine oppervlakte? Dan kun je er ook voor kiezen om zelf beton te mixen. Hoe? Door te kiezen voor één van de betonmixers van Hubo. Meng cement met een afgemeten hoeveelheid water en zand op een optimale manier met elkaar in een kuip met behulp van een betonmenger. Door gebruik te maken van onze betonmenger krijg je een beter en vooral sterker resultaat. Al onze betonmixers zijn eenvoudig in gebruik, waardoor jij direct aan de slag kunt. 

Verfmixers

Ook wanneer je een grote verfklus voor de boeg hebt, nemen onze verfmixers je veel zwaar mengwerk uit handen. Met deze verfmixers meng je eenvoudig grote hoeveelheden latex of verf tot de juiste kleur. Het grote voordeel van zowel onze verfmixers als onze betonmixers is dat ze continu op dezelfde snelheid draaien, waardoor het mixen vrijwel spatvrij gebeurt. De verfmixers worden niet alleen door de thuisklussers, maar juist ook door de echte vakmannen gebruikt. 

Hubo helpt

Wil je advies over één van onze betonmixers of verfmixers? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je bij het maken van een juiste keuze qua betonmenger. Heb je al een betonmixer en ben je op zoek naar accessoires, zoals een andere mixer of garde? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.