Zaagtafels

Een zaagtafel kopen

Je wilt een zaagtafel kopen? Voer je regelmatig krachtig zaagwerk uit, dan is een tafelzaagmachine ideaal. Je neemt een zaag of een afkortzaag en deze plaats je op de tafelzaag. Vervolgens zaag je op een gecontroleerde en veilige manier het materiaal dat je wilt zagen. Het verschil met een gewone zaag is dat je het materiaal stuurt in plaats van de zaag. Zeker wanneer je veel zaagwerk hebt, zul je veel plezier hebben van een tafelzaagmachine. 

Tafelzaagmachine voor klussen op andere locatie

Zaagtafels zijn ook prima in te klappen en dus mee te nemen. Klus je af en toe bij anderen en heb je dan een zaagtafel nodig, dan kun je deze dus ook vervoeren. Een aantal modellen zijn zelfs voorzien van wieltjes. Wil je verschillende soorten materiaal zagen, zorg dan ook voor verschillende zaagbladen. Zaagtafels zijn er in diverse soorten, maten en merken. Bij de ene tafelzaag is het werkblad uitschuifbaar en bij de ander niet. Een uitschuifbaar werkblad is vooral handig als je grote materialen wilt zagen. Verder kun je de hoogte van het zaagblad bij een aantal modellen verstellen. 

Hubo helpt: de juiste zaagtafel voor jouw situatie

Hulp nodig? Je hebt interesse in een van onze zaagtafels? Vraag je jezelf af welk vermogen het meest ideaal is voor jouw situatie? Schroom niet om een van onze mensen aan te spreken. Het vakteam van Hubo staat altijd voor je klaar.