Achterdeuren

  • 1 -23 van 185 producten
De mooiste en veiligste achterdeuren.

Nieuwe achterdeur nodig? Wij hebben 'm op voorraad!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe houten achterdeur ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van oplossingen te vinden op het gebied van achterdeuren. Of het nu gaat om de deur zelf, een deurklink of juist een slot. Wij helpen je ervoor te zorgen dat er een goede en stevige buitendeur in jouw huis wordt geplaatst, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Alleen de allerbeste achterdeuren

Bij Hubo hechten we veel waarde aan de manier waarop de achterdeuren die wij verkopen gemaakt worden. Al onze houtartikelen zijn dan ook voorzien van een duurzaamheidskenmerk en voldoen aan de allerbeste eisen. Daarnaast vinden we het belangrijk om niet zomaar op het woord van een leverancier af te gaan. Daarom testen we altijd graag de tussendeuren zelf nog even, voor we ze opnemen in ons assortiment. Daarom zijn bij ons echt alleen de allerbeste artikelen te vinden. 

Achterdeur op maat gemaakt

In het blauw en geel is hij altijd wel ergens te vinden. Of het nu in de winkel is, onderweg in één van onze auto's of bij jou thuis. Onze Hubo vakman helpt je graag je nieuwe achterdeur precies op maat te krijgen, vervolgens hangt hij hem voor je in de deurpost. Vraag in de winkel of bij onze klantenservice gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.