Sleutelservice

Sleutelservice

Laat je sleutels bijmaken terwijl je wacht

‘Waar is m’n sleutel?’ Herken je deze uitspraak? Een reservesleutel komt altijd van pas. Goed om te weten dat Hubo reservesleutels maakt. Klaar terwijl je wacht.

In 2 stappen naar een nieuwe sleutel

1. Welke soort sleutel wil je hebben?

Standaard sleutels

Zoals huissleutels, schuursleutels, fietssleutels, hangslotsleutels, autosleutels, caravansleutels of kastsleutels. Boardsleutels.

Baardsleutels

Dit zijn de sleutels voor de binnendeuren in de vorm van een stokje met een vlaggetje. Je hebt ze in pijpsleutels, dopsleutels, dubbelbaardsleutels en borstsleutels. Deze kant-en-klare sleutels zijn allemaal bij ons verkrijgbaar.

Gecertificeerde sleutels

Een gecertificeerde sleutel maken wij alleen met het bijbehorende certificaat. Op dit certificaat staat een code waarmee wij de sleutel kunnen bijmaken. Soms kunnen we de sleutels alleen bij de fabrikant of leverancier opvragen.

Bij een gecertificeerde sleutel komen andere kosten kijken, afhankelijk van het merk en de slijptechniek. Neem contact op om te vragen naar een inschatting van deze kosten.

Hubo maakt verschillende sleutels bij. Net wat jij nodig hebt.

Sleutels

2. Klaar terwijl je wacht

In de meeste gevallen zijn jouw sleutels binnen een paar minuten klaar. Zo heb je er snel, vakkundig en goedkoop een paar extra sleutels bij.

Altijd handig!

Wij gebruiken de nieuwste technieken.

sleutel bijmaken
gele sleutel
Vervangt Hubo ook sloten?

Ja, ook dat doen de Hubo vakmensen. Meer informatie vind je op de veilig wonen pagina.