Ladders & trappen

  • 1 -23 van 35 producten
Klussen op hoogte?

Ladders en trappen

Bij een doe-het-zelver kan en mag een ladder of trap in de garage, schuur of werkplaats niet ontbreken. Ladders bieden de perfecte oplossing wanneer je bijvoorbeeld een kozijn wilt schilderen, een dakgoot wilt reinigen of een lamp op zolder wilt vervangen of ophangen. Bij Hubo kun je verschillende soorten ladders kopen. Van een huishoudtrap tot een telescoopladder en van een vouwladder tot een reformladder: bij ons ben je aan het juiste adres. 

Ladders kopen: welke moet ik kiezen?

Ladders en trappen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De keuze voor het type ladder maak je niet alleen op basis van de uit te voeren werkzaamheden, maar ook op basis van de maximale werkhoogte. En elke soort ladder heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Zo maak je een telescoopladder eenvoudig langer of korter, waardoor je ook op grotere hoogte je klussen kunt klaren. Een universele ladder buig je in verschillende standen, waardoor hij voor elke klus toepasbaar is. 

Vind de perfecte ladder bij Hubo

Dus, of je nu op zoek bent naar een handige huishoudtrap of een goede telescoopladder voor werkzaamheden op hoogte: bij ons kun je diverse ladders en trappen kopen. Ben je op zoek naar een permanentere oplossing? Dan hebben we ook diverse zoldertrappen. Kom naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren door één van onze medewerkers. Samen gaan we op zoek naar de perfecte ladder voor jouw klus die past binnen jouw budget.