Filter producten

Prijs
1-16 van 37 producten

Leidinglijsten en buizen voor kabels

Snoeren, kabels en elektriciteitsdraden werk je veilig en netjes weg in een kabelgoot of buis. Welk type je nodig hebt hangt met name af van de dikte van de kabel(s) en op welke plek in huis je de snoergoot of installatiebuis wilt aanbrengen. Over het algemeen gebruik je buizen op minder opvallende plekken en uit het zicht. Kabelgoten vormen een mooie afwerking voor snoeren die anders in het zicht hangen, zoals langs plinten in de woonkamer.

Een kabelgoot of pvc buis monteren

Elektrabuizen en kabelgoten zijn bij Hubo in vele soorten en maten te verkrijgen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld rechte en flexibele installatiebuizen in diverse lengtes. De kunststof lijsten en buizen zijn geschikt voor de aanleg van elektra overal binnenshuis. Je kunt ze gemakkelijk op de gewenste lengte zagen of knippen. De materialen zijn eenvoudig aan de muur, langs de vloer of het plafond te monteren. Een elektrabuis gebruik je voor de ondersteuning van elektrische bedrading vanaf de meterkast naar een stopcontact of lichtschakelaar. Kabelgoten zijn een goede oplossing voor het geleiden van allerlei andere soorten kabels. Een vloergoot is bijvoorbeeld ideaal voor het wegwerken van de snoeren van je televisie of stereoapparatuur. 

Installatiebuizen voor elektra kopen

In de webshop en winkels van Hubo kun je een voordelige buis of kabelgoot kopen. Ook bijbehorend installatiemateriaal, zoals een lasdoos of een koppelstuk, zijn bij ons verkrijgbaar. Tevens zijn er elektrabuizen met bedrading leverbaar. Hiermee is een elektriciteitsleiding extra snel aan te leggen.