Elektra bevestigingsmateriaal

 • 1 -23 van 63 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Klembeugels, drukzadels en kabelbinders

  Wanneer je op zoek bent naar het juiste elektra bevestigingsmateriaal voor jouw elektraklus, ben je bij Hubo aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid en diverse assortiment elektra bevestigingsmateriaal. Van klembeugels en drukzadels tot kabelbinders en buisclips. Allemaal bevestigingsmaterialen die ervoor zorgen dat jouw elektra in huis of tuin op een subtiele manier weggewerkt wordt. Dit is niet alleen esthetisch waardevol, maar ook een stuk veiliger dan loshangende kabels en bedrading. 

  Van klemmen tot bij elkaar binden 

  Elektra en bedrading kan op diverse manieren bevestigd en weggewerkt worden. Klembeugels zijn bedoeld om buizen aan muren of plafonds te bevestigen. Klembeugels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Drukzadels zijn perfect voor het bevestigen van elektra en flexibele buizen. Het klik- en klemsysteem zorgt ervoor dat de buiten niet weg kunnen schieten. Het handige aan drukzadels is dat ze onderling aan elkaar te koppelen zijn, zodat je meerdere buizen naast elkaar kunt monteren. Kabelbinders zijn ideaal voor het samenbinden, vastmaken en markeren. 

  Alles op het gebied van elektra bevestigingsmateriaal

  Of je nu op zoek bent naar klembeugels, drukzadels, kabelbinders of buisclips: bij Hubo hebben we alles op het gebied van elektra bevestigingsmateriaal. Kom naar een Hubo bij jou in de buurt of neem contact op met ons professionele vakteam. Zij staan graag voor je klaar met een goed advies.