Glasweefselbehang

Een nieuwe look voor je muren? Kies glasweefselbehang

Met glasvezelbehang, ook bekend als glasweefselbehang, ga je voor een behang met heel wat voordelen. De stevige structuur maakt bijvoorbeeld dat het bestendig is tegen scheuren en zelfs sterker is dan stucwerk. Het is bovendien te gebruiken voor zowel plafonds als muren, waardoor je de volledige ruimte onder de handen neemt met één type behang. Daarnaast gebruik je dit behang in zowel de keuken, badkamers als de woonkamer. Het is immers makkelijk te onderhouden, vochtbestendig en in hoge mate vlamwerend. 

Glasweefselbehang aanbrengen: snel en makkelijk

Ben je klaar om je woning een make-over te geven met glasvezelbehang? Kies eerst het motiefje van je nieuwe behang, zoals ruit, visgraat of voorgeschilderd. Met enkele hulpstukken ga je dan in geen tijd aan de slag. Start met enkele stroken kwaliteitsvolle glasweefsellijm over een breedte van 1 meter. Daarna breng je een vel behang aan, dat je gladstrijkt met een behangspatel. Je werkt je glasvezelbehang af met enkele lagen latex verf voor een gepersonaliseerd en stijlvol resultaat. 

Glasweefselbehang kopen, dat doe je bij Hubo.nl

De handige klusser weet voor zowel renovatie- nieuwbouwprojecten het belangrijk is om de muren strak af te werken voor een professionele afwerking. Bij Hubo.nl vind je dan ook een ruim assortiment aan glasvezelbehang in verschillende motieven voor elk project. Met het aanbod aan hulpmiddelen, zoals glasweefsellijm en voorstrijk voor het voorlijmen van muren ga je in geen tijd aan de slag, voor een muur die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook vakkundig is afgewerkt.