Dimmers

  • 1 -23 van 69 producten
Hubo staat voor je klaar!

Wat zijn dimmers eigenlijk?

Wanneer je led lampen hebt hangen in je huis, kun je deze in veel gevallen aansluiten op dimmers. Het is echter niet zo dat iedere led lamp ook op iedere dimmer kan worden aangesloten. Een led dimmer kan dan ook op verschillende aspecten verschillen, waardoor hij enkel op bepaalde types led lampen kan worden aangesloten. De juiste dimmer kopen kan daarom soms best lastig zijn.

Verschillende soorten dimmers

Een dimmer kopen kan in verschillende soorten. Zo is een stekkerdimmer een ander model dan een dubbele dimmer. Een stekkerdimmer is namelijk gemakkelijk in het stopcontact te steken. Wanneer je vervolgens de dimmer draait, wordt het licht sterker of minder sterk. Dit is dan ook een van de makkelijkste manieren om een lichtdimmer te gebruiken. Er is daarnaast ook een stekkerdimmer die aangesloten kan worden op wifi. Hierdoor kun je de lichtdimmer besturen via een app. Een dubbele dimmer daarentegen zorgt ervoor dat je vanuit één punt meerdere ledlichten kunt dimmen. Deze led dimmer wordt ook in het stopcontact aangesloten. Een dimmer in een stopcontact maakt het dan ook erg gemakkelijk om alle lichten in het huis te besturen. 

Hulp bij het uitzoeken van een dimmer voor een stopcontact

Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte dimmer, of heb je een vraag omtrent deze producten? Hubo helpt! Het gehele vakteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Vervolgens krijg je een passend advies op maat om jou lichten te dimmen.