Duimen, haken & ogen

Filter en sortering

Prijs
  • 1 -23 van 203 producten
Hubo staat voor je klaar!

Duimen, haken en ogen: onmisbaar bevestigingsmateriaal

Tijdens het klussen is goed bevestigingsmateriaal absoluut onmisbaar. Duimen, haken en ogen, ze komen bij verschillende werkzaamheden goed van pas. In onze winkel kies je uit een veelzijdig aanbod duimen, haken en ogen. Je schroeft ze vast in bijvoorbeeld de muur of een balk. En ophanghaken monteren is vooral een uitkomst in de keuken of badkamer. Ideaal bij het ophangen van keukendoeken of handdoeken. Wat heb jij nodig aan bevestigingsmateriaal?

Wat is het aanbod bevestigingsmateriaal?

We hebben voor jou allerlei passend bevestigingsmateriaal in de aanbieding. De schroefduim is een schroef waarvan de kop gebogen is in een haakvorm. Daarom wordt het ook wel een schroefhaak genoemd. Schroefhaken zijn er in allerlei soorten, dus scrol eenvoudig door ons aanbod. Naast schroefhaken hebben we ook, ogen, ophanghaken en andere losse haken in het assortiment. Heb je gereedschap nodig tijdens het klussen? Neem dan ook een kijkje bij ons handgereedschap

Schroefhaak of ophanghaak kopen? Hubo helpt!

Heb je een ophanghaak, schroefhaak of andere losse haken nodig voor je klus in huis of elders? Dan zit je bij ons helemaal goed, want we hebben een divers aanbod bevestigingsmateriaal. Je koopt dus alles op één plek. 

Advies of hulp nodig bij de aankoop van duimen, haken en ogen? Aarzel niet om een beroep te doen op onze professionals. Ons vakteam staat te allen tijde voor je klaar.