Huisnummers

 • 1 -23 van 50 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Opvallend huisnummer

  Je huisnummer is de manier waarop familie, vrienden en de postbode je huis het beste weten te vinden. Een goed leesbaar huisnummer kopen is daarom belangrijk. Bovendien is een bijzonder huisnummerbord een blikvanger die zeker goed onthouden wordt.

  Huisnummerbord passend bij je woning

  Ieder huis is uitgerust met een standaard huisnummer. Maak het bijzonder door huisnummers te kopen die passen bij jouw stijl en woning. Kies eens voor een emaille huisnummer. Deze geëmailleerde bordjes zijn uitgevoerd in zwart/wit of in blauw/wit. Soms zijn ze versierd met een sierrandje. De emaille huisnummers bestaat uit een gebold plaatje, zodat deze gemakkelijk te monteren is. Een emaille huisnummer is gemaakt volgens de traditionele emaille techniek. Alle cijfers en cijfer samenstellingen zijn mogelijk bij ons. Wil je opvallen met je huisnummers? Stel dan zelf de huisnummers samen met een huisnummer van rvs. Een huisnummer rvs is gemaakt van roestvrijstaal en is verkrijgbaar in de cijfers 0 tot en met 9. Zo stel je zelf je huisnummers samen – hoe lang deze ook zijn. Het leuke aan rvs nummers is dat ze uit het staal gesneden zijn voor een speelse montage. Combineer een huisnummer kopen met de juiste schroeven en pluggen voor een buitenmuur. Dan hangt het nieuwe huisnummer zo op zijn plek.

  Hubo helpt met huisnummers kopen

  Hulp nodig? Hubo helpt met het uitzoeken van huisnummers voor jouw woning. Zo weten familie, vrienden en de postbode je huis met gemak te vinden.