Waterafvoer

Filter en sortering

  • 1 -23 van 424 producten
Hubo staat voor je klaar!

Waterafvoer

Het is belangrijk dat de waterafvoer, en dan met name de hemelwater afvoer, goed geregeld is. Want water dat niet goed weg kan via bijvoorbeeld het dak, kan een lekkage veroorzaken. Om regenwater snel te kunnen afvoeren, heb je goede HWA buizen nodig. Bij Hubo ben je aan het juiste adres voor alles op het gebied van waterafvoer. Van een waterafvoerbuis tot flexibele koppelstukken en van een bladvanger tot een vergaarbak met verloop. Maar ook een regenton behoort tot de mogelijkheden. 

Alles op het gebied van hemelwater afvoer

Het belangrijkste doel van een goede hemelwater afvoer is het afvoeren van het hemelwater van het dak en de dakgoot naar de regenpijp in de grond, naar een regenton of naar een wadi. Een wadi is een systeem voor het afvoeren en opvangen van hemelwater. Let op dat je een hemelwater afvoer nooit aansluit op het riool, want tijdens een flinke regenbui kan het riool dan overstromen. 

Wil je de waterafvoer of de regenwater afvoer zelf regelen? Dat kan, want deze klus klaar je eenvoudig zelf. Het belangrijkste is om goed te berekenen wat de minimale afmetingen van de regenwater afvoer moeten zijn. 

Hubo: alles op het gebied van waterafvoer

Kom naar een Hubo bij jou in de buurt voor alles op het gebied van waterafvoer. Onze vakmensen staan graag voor je klaar met een passend, persoonlijk advies. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze qua hemelwater afvoer.