Gaas

  • 1 -23 van 31 producten
Hubo staat voor je klaar!

Gaas op rol: voordelige omheining

Gaas is prachtig materiaal om op een goedkope manier een afrastering om je tuin te maken. Daarnaast is gaas op rol perfect voor het in elkaar zetten van allerlei dierenverblijven. Het gaas is namelijk uitstekend op maat te knippen en in een bepaalde vorm te buigen. Als je gaas gaat kopen is het slim om te bepalen welke draaddikte, maasbreedte, afwerking en afmeting je nodig hebt. Deze variabelen bepalen de stevigheid, duurzaamheid en de mogelijkheden van het gaas. Hubo levert diverse typen gaas op rol voor lage prijzen.

Tuingaas en volièregaas voor vele toepassingen 

Gaas is een enorm veelzijdig materiaal. Je maakt er stevige tuinafscheidingen mee, simpel hekwerk, grote en kleine dierenkooien en allerlei objecten, bijvoorbeeld voor de bloemsierkunst. Met groen gaas of verzinkt zeskantgaas, bevestigingsmateriaal en palen zet je gauw een discrete afrastering om je voor- of achtertuin neer. Hou je van mooie vogeltjes en wil je een volière in je tuin? Gebruik dan volièregaas. Let er hierbij op dat je de maaswijdte kiest om jouw diertjes binnen en roofdieren buiten te houden. Zowel tuingaas als volièregaas is bij Hubo op rol verkrijgbaar. 

Goedkoop gaas koop je bij Hubo

Wil je gaas kopen voor lage prijzen? Dan kom je er bij Hubo wel uit. In ons assortiment vind je goedkoop gaas en gaaspanelen in alle soorten en maten. Bij ons kun je onder andere gaas kopen met vierkante en zeshoekige mazen. Gaas op rol is gemakkelijk te verwerken en op de gewenste maat te knippen.