1-16 van 43 producten

Lekker genieten met dé perfecte douchekop

Ben je op zoek naar de perfecte douchekop voor jouw nieuwe douche of badkamer? Dan ben je bij Hubo zeker aan het juiste adres. In ons ruime assortiment zijn tal van douchekoppen te vinden met verschillende functionaliteiten en mogelijkheden. Kijk gerust even rond in ons assortiment en laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons assortiment.

Douchekop kopen

Bij het kopen van een douchekop is het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden die de douchekop biedt. Ben je op zoek naar een massagedouche of wil je een douchekop waarbij je zelf de hardheid van de straal in kunt stellen? Bij ons is het allemaal te vinden. Maar aan alleen een douchekop heb je natuurlijk niets, daarom hebben we in ons assortiment ook tal van doucheslangen opgenomen. De doucheslangen in ons assortiment zijn stuk voor stuk te koppelen met alle douchekoppen, tenzij anders vermeld. Zo weet je zeker dat je binnen no-time onder de douche kunt stappen.

Douchen en het milieu

Ook bij Hubo weten we dat douchen niet het beste is voor ons milieu. Je gebruikt veel water in een korte tijd en dat water moet ook nog eens opgewarmd worden, eerder stap je natuurlijk niet onder de douche. Helaas gaat er bij het douchen gaat al veel water verloren voordat het uit de douchekop naar beneden komt. Daarom hebben wij, in ons assortiment, verschillende douchekoppen en -slangen die moeten zorgen voor waterbesparing.