Schuurmachines

Filter en sortering

  • 1 -23 van 34 producten
Hubo staat voor je klaar!

Schuurmachines voor goed en snel schuren

Als je gaat klussen, hoort ook het schuren van diverse soorten oppervlaktes erbij. Als je veel moet schuren, is het werken met het juiste gereedschap en de juiste schuurmachine ideaal. De behandeling van een ruwe ondergrond of het verwijderen van oude verflagen is met dit elektrische apparaat zo gepiept. Hubo biedt je de keuze uit verschillende typen schuurmachines. Met de juiste machine behaal je het mooiste resultaat. 

Van vlakschuurmachine tot excentrische schuurmachine

Er zijn op het gebied van schuurmachines veel varianten te koop. De vlakschuurmachine is een van de meest gebruikte elektrische schuurapparaten. Hiermee kan je bijvoorbeeld houten meubels schuren. Deze schuurmachines zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Een vlakschuurmachine met een kleine zool gebruik je bijvoorbeeld voor kleine oppervlaktes en secuur werk. Wil je snel werken? Dan is een krachtige bandschuurmachine een goede optie. Heb je te maken met rondingen in het oppervlak? Hiervoor is een excentrische schuurmachine zeer geschikt. De ronde zool van dit apparaat draait op verschillende manieren rond en hierdoor kan je heel snel materiaal verwijderen. Voor het schuren in hoekjes kan je het beste kiezen voor een deltaschuurmachine. Deze heeft een driehoekige zool. 

Een schuurmachine kopen bij Hubo

Voor een voordelige elektrische of accu schuurmachine ga je naar Hubo. Wij verkopen een groot assortiment schuurmachines met verwisselbare schuurbanden. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen en in te stellen op verschillende schuurbewegingen en -snelheden. Hiermee kan je comfortabel, gemakkelijk en snel vele soorten ondergronden schuren. Ze vormen kortom de perfecte oplossing voor allerlei schuurklussen.