Lamelhorren

Lamelhor

Wil je in het voorjaar of de zomer liever geen kruipende en vliegende beestjes in huis? Maar vind je het wel fijn om de buitendeur open te hebben? Kies dan voor een lamelhor voor je deur of schuifpui. Met een lamelhor geniet je van een fris windje in huis, zonder beestjes. Een lamelhor bestaat uit elkaar overlappende gaaslamellen met een verzwaring. En deze verzwaring zorgt ervoor dat de lamellen weer netjes overlappen, nadat er iemand naar binnen of buiten gegaan is. 

De voordelen van lamelhorren

Lamelhorren zijn uitsluitend geschikt voor deuren: voor zowel schuifpuien als naar binnen en naar buiten draaiende deuren. Wanneer je kiest voor lamelhorren, kies je voor diverse voordelen. Het grootste voordeel van de lamelhor is toch wel dat je je handen vrijhoudt, omdat je zo door de hor heen loopt. Daarnaast zijn lamelhorren niet alleen veilig voor kinderen, maar zijn ze ook huisdiervriendelijk. Omdat de lamelhor eenvoudig op het kozijn te monteren is, zijn ze ook eenvoudig te verwijderen en te herplaatsen wanneer de herfst zich weer aandient. 

Hubo helpt

Ben je op zoek naar een lamelhor voor je deur en ben je benieuwd naar de diverse mogelijkheden? Kom dan naar een Hubo bij jou in de buurt en laat je adviseren. Wij hebben verschillende soorten en maten lamelhorren in ons assortiment. Wil je de lamelhor liever door ons laten plaatsen? Ook dat is geen probleem, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden bij jouw Hubo.