Steigers

Steiger nodig?

De steiger is een ideaal hulpmiddel bij klussen in en om huis. Ben je een echte klusser en komt het de laatste tijd steeds vaker voor dat je een steiger moet huren of van iemand moet lenen? Dan wordt het de hoogste tijd om een steiger te kopen. Met een steiger werk je comfortabel én veilig op hoogte. Of je nu op zoek bent naar een rolsteiger, een trapsteiger of een vouwsteiger: voor verschillende soorten steigers ben je bij Hubo aan het juiste adres. 

Van trapsteiger tot vouwsteiger

Een trapsteiger is een steiger met een geïntegreerde trap. Met behulp van een trapsteiger hoef je met je gereedschap en materialen niet meer naar boven te klimmen, maar loop je eenvoudig via de trap naar de door u gewenste hoogte. 

De vouwsteiger is eenvoudig in elkaar te klappen en dus makkelijk op te bergen en te vervoeren. Een vouwsteiger is ideaal voor schilderklussen binnen- en buitenhuis en om dakranden schoon te maken. Eigenlijk voor alle klussen waarbij je net boven je macht moet werken. De perfecte steiger voor jou als doe-het-zelver. 

Verschillende soorten steigers

Steigers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Ben je op zoek naar een steiger, maar vind je het lastig om te bepalen of je beter een rolsteiger, trapsteiger of vouwsteiger kunt kopen? Hubo helpt. Ons vakteam denkt graag met je mee en voorziet je van een advies.