Kasten op maat

Kasten op maat

Jouw kast op maat?

Voor onze vakman bestaat er geen moeilijke hoek. Of lastige schuine wand. Of je nu sorteert, organiseert, verbergt, stapelt of pronkt: hij vindt altijd een oplossing.

Dit is hoe het werkt:
Jij komt gezellig langs in onze winkel. De koffie staat klaar. Je vertelt over je huis en je droomkast en zoekt samen met de vakman naar dé oplossing. Hij komt vervolgens bij je thuis en meet de boel op.

Samen met hem bekijk je het ontwerp en pas je de laatste dingen aan. Is alles naar wens? Dan geef jij je akkoord. De vakman monteert zo snel als hij kan de kast op maat.

In 6 stappen naar jouw kast

1. Kies je type kast

Een kast heeft in iedere ruimte een andere functie. Dit vraagt om verschillende indelingen. Kies een type kast met een indeling precies naar jouw wens.

Een aantal voorbeelden van kasten.

Kast op maat babykamer
Kast op maat bijkeuken
Kast op maat trap
Inloopkast op maat

2. Kies je type deur

Een draaideurkast zorgt voor maximale opbergruimte, bijvoorbeeld voor kleding. Een schuifdeur maakt optimaal gebruik van de ruimte waarin de kast staat.

Een aantal voorbeelden van deuren. 

Schuifdeur
Draaideur

3. Kies je stijl

Bijvoorbeeld Italiaanse Loftdeuren of robuuste Barndeuren. Dit doe je hier met de online kastendesigner. Kom je liever langs? Vinden we ook leuk. Dan maakt onze vakmensen samen met jou een professioneel ontwerp.

Bijvoorbeeld Italiaanse Loftdeuren of robuuste Barndeuren. Alle opties vind je ook in de brochure of stel zelf je kast samen in de configurator!

Barndeuren Raffito
Stijldeur Florence Raffito
Deuren voor kast op maat Raffito

4. Kies je kleur

De keuze voor kleur is zo ruim dat je jouw kast eenvoudig aansluit bij jouw smaak en interieur.

Aantal voorbeelden van mogelijkheden. Alle opties vind je ook in de brochure of stel zelf je kast samen in de configurator!

Raffito antraciet
Raffito linnen
Raffito noten tabak

5. Kies je interieur en afwerking

Een mooie buitenkant, een praktische binnenkant. Of liever andersom? Leg je vraag voor aan onze vakman. Hij werkt alles voor je uit. Denk aan een schoenenrek of garderobelift. Om de kast helemaal af te maken, kies je uit vele soorten grepen.

Aantal voorbeelden van mogelijkheden. Alle opties vind je ook in de brochure of stel zelf je kast samen in de configurator!

Handgreep kast Caldero Nero
Uittrekbare legplank

6. Kies voor gemak

Exacte maten zijn belangrijk. Daarom meet de vakman alles op. Voor niks. Na de offerte en het definitieve akkoord maakt hij een afspraak voor de montage.

Aantal voorbeelden van mogelijkheden

Opmeten voor kast op maat
Montage kast op maat
Montage van een kastdeur op maat
Montage kast op maat

4 redenen voor een kast van Hubo

 1. Je ontwerp je eigen kast
  Met de kastendesigner van Raffito ontwerp je in een paar stappen je eigen kast. Zo zet je dus alles naar je eigen hand.
 2. Je krijgt de allerbeste service (cliché, maar waar)
  Of je nu twee linker- of rechterhanden hebt: iedereen is welkom. Wij adviseren je niet alleen over de beste kast, we komen ook bij je langs en meten alles op. Daarna plaatsen we de kast bij jou thuis, met vakmensen uit onze winkel. Er zit dus geen externe partij tussen, maar altijd het vertrouwde gezicht uit de Hubo bij jou uit de buurt.
 3. Onze klusdienst bestaat al bijna 50 jaar!
  Dat telt. Ze weten hoe ze een kast moeten inmeten, maken en monteren. Het is routine én vakwerk. Denk maar niet dat ze jouw kast niet serieus nemen: elke situatie en elke kast is anders en verdient  evenveel aandacht.
 4. Je krijgt een bijzonder lange garantie (zonder kleine lettertjes)
  Wij geven 20 jaar garantie op de schuif- en draaideurkasten. Voor accessoires geldt een garantie van 5 jaar.
Behoort een boekenkast 20 cm diep tot de mogelijkheden?

Wij vervaardigen boekenkasten in de maatvoering die jij wenst. Een boekenkast van 20 cm diep behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te kiezen voor een boekenkast die volledig passend is bij de sfeer van jouw woning en kun je het interieur van de kast volledig afstemmen op jouw wensen.

Wat is het voordeel van een inloopkast op maat?

De term “kast op maat” of “maatwerk kast” wil niets anders zeggen dat een kast volledig naar wens van de consument wordt vervaardigd. Dit kan betrekking hebben op de maatvoering, maar ook op het design, inrichting en kleurstelling van de kast.

Het grote voordeel van een inloopkast op maat, is dat deze volledig zal aansluiten op uw wensen. De kast zal met betrekking tot het design volledig passen bij de uitstraling van jouw woonruimte en dezelfde sfeer uitademen.

Kan ik ook enkel kastdeuren op maat laten maken?

Wij hebben veelzijdige mogelijkheden om kasten op maat te laten maken. Je kunt kiezen om een volledige kast door ons te laten vervaardigen, maar je kunt er ook voor kiezen om enkel kastdeuren op maat te laten maken.

 • Kasten op maat
 • Kasten op maat
 • Kasten op maat
 • Kasten op maat