Verloopstekkers

 • 1 -12 van 12 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Wat zijn verloopstekkers?

  Een verloopstekker wordt ook vaak adapter genoemd. Hij zorgt ervoor dat er een verbinding kan worden gemaakt tussen twee aansluitingen die niet direct op elkaar passen. Een goed voorbeeld van een verloopstekker is die voor je mobiele telefoon. Deze wordt namelijk door een adapter van usb aansluiting naar een stopcontact geholpen. Hierdoor kun je toch gemakkelijk je telefoon opladen. Daarnaast zijn er nog veel meer verschillende soorten aansluitingen die met behulp van verloopstekkers mogelijk worden gemaakt.

  De keuze voor een verloopstekker

  Er zijn verschillende soorten verloopstekkers. Welke je kiest is afhankelijk van de verschillende uiteinden die je met elkaar wilt verbinden. Wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat naar het buitenland, kan het voorkomen dat de stopcontacten er anders uit zien. Wanneer je een reisstekker meeneemt, kun je ervoor zorgen dat de stekkers die je bij je hebt door middel van deze tussenschakeling alsnog kunnen worden gebruikt. Daarnaast is het voor een laptop ook handig om een verloopstekker te gebruiken. Door de vele verschillende soorten aansluitingen kan het lastig zijn om een geschikte te vinden. Wanneer je een goede verloopstekker gebruikt, is het alsnog mogelijk om je eigen laptop te gebruiken met bijvoorbeeld een usb stick of een aansluiting voor een tv. Kies je verloopstekkers dan ook zorgvuldig uit.

  Hulp nodig? Hubo helpt!

  Wil je ondersteuning in het uitkiezen van een verloopstekker? Hubo helpt! Neem contact op via de klantenservice en het vakteam van Hubo helpt je met een advies op maat.