Wandbeugels

 • 1 -23 van 30 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Voel je in huis veiliger met wandbeugels

  Ben je op zoek naar wandbeugels zodat je je veiliger voelt in huis? Hubo heeft een hele reeks wandbeugels die je overal installeert waar je maar wilt. Zoek je een wandbeugel voor de douche, een wandbeugel voor het toilet of een wandbeugel voor aan de trap? Bekijk ons grote assortiment wandbeugels en maak je keuze. Hulp nodig? Hubo helpt.

  Welke wandbeugels kies je het best?

  Onze wandbeugels zijn overal inzetbaar. Het meest voorkomende gebruik is een wandbeugel in de badkamer, bijvoorbeeld een wandbeugel in de douche. Je installeert een wandbeugel in het toilet waarmee je je comfort een groot stuk verhoogt. In ons gamma vind je verschillende stijlen wandbeugels. Kies jij bijvoorbeeld een strakke rvs wandbeugel voor de badkamer, een douchebeugel die volledig in wit is uitgevoerd of ga je eerder voor een douche beugel in mat zwart? Ons vakteam helpt jou om de perfecte stijl te kiezen en zo je douche beugel in je interieur te integreren.

  Wil jij een wandbeugel zonder boren? Ook deze hebben wij voor je. Een wandbeugel zonder boren monteer je snel, maak je snel weer los en gebruik je waar je ook maar wil.

  Nog meer comfort? Hubo helpt jou

  Naast douchebeugels hebben we nog andere producten om de veiligheid in je badkamer te verhogen. Denk bijvoorbeeld aan antislip stickers, antislip matten, douchestoelen en -krukken en nog een reeks andere beugels die erg praktisch zijn. Beugels in 90° of een douchebeugel die in de douchestang is verwerkt zijn slechts enkele voorbeelden. Je bestelt ze eenvoudig online bij Hubo.