Meubel- & plantrollers

Filter en sortering

  • 1 -20 van 20 producten
Hubo staat voor je klaar!

Meubelrollers en plantrollers

Plaats je meubels of planten op een transportroller en verplaats ze hiermee op een eenvoudige manier. Zo’n handig plateau op wieltjes maakt het zware werk een stuk lichter. Je voorkomt hiermee dat je onnodig hoeft te sjouwen en dat je jezelf overbelast. Plantentrolleys en meubelhondjes zijn in verschillende uitvoeringen in de winkels van Hubo verkrijgbaar. 

Plantentrolleys gebruiken

Een plantenroller is ideaal als je grote kamerplanten of terrasplanten hebt. Bij het inrichten van je huis of balkon kan je zo met groot gemak je planten eens ergens anders neerzetten. Plantentrolleys komen ook erg goed van pas bij het schoonmaken of bij werkzaamheden aan je terras. Je kan de rollers in feite permanent onder een bloempot plaatsen, zodat je een plant altijd snel naar een alternatieve plek kan rijden. Omdat smaken verschillen kan je bij Hubo kiezen uit plantrollers in diverse kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een ronde roller van chroom of hout. 

Objecten verplaatsen met een verhuishondje

Met een meubelhondje of transportkarretje verplaats je onder meer kasten en vrieskisten snel naar de gewenste locatie in je huis. Dit is onmisbaar als je gaat verhuizen of verbouwen. Ook als je de inrichting van je huis wilt wijzigen, komt een hondje goed van pas. Het is multifunctioneel, want zo’n beetje alles past er op. Het transporteren van meubilair, stenen, apparaten en andere zware objecten is dankzij zo’n handige multiroller geen enkel probleem. Hubo biedt je de keuze uit diverse laag geprijsde modellen en andere transportmateriaal zoals steekwagens.