CV koppelingen

  • 1 -18 van 18 producten
Hubo staat voor je klaar!

CV koppelingen: voor het verbinden van leidingen en andere CV-onderdelen

CV koppelingen gebruik je om op eenvoudige wijze leidingen en andere onderdelen van een CV-systeem met elkaar te verbinden. Ga je een CV-leiding aanleggen of verplaatsen, dan heb je vrijwel altijd CV koppelingen nodig. Je gebruikt ze om CV-buizen lekvrij en veilig aan elkaar te bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor CV koppelingen 15 mm of selecteer andere CV buis koppelingen op de website. 

Wat is het aanbod CV buis koppelingen?

Zoek je online naar CV koppelingen? In onze winkel profiteer je van een divers aanbod CV buis koppelingen en andere accessoires. Naast CV koppelingen 15 mm hebben we nog veel meer in de aanbieding. Zo kan je met een knelkoppeling voor je CV verschillende buizen aan elkaar vastschroeven. Met de koppelingen van messing en koper is het handig om je leidingen effectief met elkaar te verbinden of je leidingnetwerk te verleggen of uit te breiden. 

Knelkoppeling CV kopen? Hubo helpt!

In je zoektocht naar een knelkoppeling voor je CV of CV buis koppelingen, kom je al snel uit in onze winkel. We hebben ook voor jouw leiding de juiste koppelstukken in het assortiment. Heb je meer installatiemateriaal nodig? Kijk dan eens bij het aanbod CV installatiemateriaal.

Hulp nodig bij je aankoop of tijdens het plaatsen van CV koppelingen? Ons vakteam staat met plezier voor je klaar.