Balken, latten & planken

  • 1 -23 van 183 producten
Hubo staat voor je klaar!

Houten balken, planken en latten online bij Hubo

Elke klusser heeft graag een aantal houten latten, planken en balken op voorraad in de werkplaats. Zo kun je snel aan de slag als je een creatieve bui hebt. Wil je tuinmeubels maken, een raamkozijn repareren of een houten scheidingswand in elkaar zetten? Alle houten planken en latten bestel je eenvoudig en snel online bij Hubo. Wij hebben een ruim assortiment planken, latten en houten balken geschikt voor alle doeleinden.

Houten latten, planken en balken van verschillende soorten hout

Welke soort hout je kunt gebruiken is afhankelijk van jouw project en portemonnee. Vuren balken worden veel gebruikt in de constructie, bijvoorbeeld bij het maken van een dakbeschot. Voor toepassingen buiten wordt geïmpregneerd hout of hardhout aanbevolen en ook voor kozijnen, als deze weer en wind te verduren krijgen. Steigerhout is mooi voor het maken van bijvoorbeeld robuuste tuinmeubels of kasten in een landelijk interieur. Balken moeten vaak de krachten in een constructie opvangen, maar speciaal hout voor balken is er niet. Geïmpregneerde vuren balken worden ook veel voor schuttingen gebruikt. Wil jij weten welk hout voor de balken van jouw project het meest geschikt is? Vraag het gerust aan ons vakteam.

Houten planken en balken op maat zagen bij Hubo

Hout koop je bij Hubo, dan kun je het door ons ook netjes op maat laten zagen. Dat scheelt jou weer een hoop werk en rommel. Het maakt niet uit of je twintig houten planken, balken of latten bestelt of slechts één houten plank, want ook één houten plank wordt netjes voor je op maat gezaagd.