Alarmsysteem laten installeren

Voorkomen dat inbrekers bij jou thuis hun slag slaan? Dan kun je van alles doen: goede sloten op de deuren plaatsen, inbraakstrips plaatsen, een brievenbusbeveiliger plaatsen. Het allerbest is echter om een alarmsysteem te laten installeren. Dit beschermt pas echt tegen inbraak. Daarnaast kan een alarmsysteem je huis ook beschermen tegen brand en andere gevaren. Verschillende soorten detectoren detecteren namelijk in en rondom je huis specifieke risico’s.

Vraag een offerte aan
Alarmsysteem laten plaatsen

65.000 inbraken per jaar

In Nederland wordt er wel 65.000 keer per jaar ingebroken. Dat is niet de enige goede reden om een alarmsysteem te laten plaatsen. Een alarmsysteem schrikt ook af. Inbrekers zullen bij een huis met alarmsysteem minder geneigd zijn om hun kans te wagen en te proberen om in te breken. Hebben ze het systeem niet gespot en gaat het alarm af? Ook dan schrikt het inbrekers af. Maar een alarmsysteem biedt je meer:

  • Het geeft je een veilig gevoel als je niet thuis bent
  • Je kunt korting krijgen op je inboedelverzekering (mits het alarmsysteem een BORG-certificaat heeft)
  • Met jouw alarmsysteem – met goede camerabeelden – kun je de politie helpen om inbrekers op te sporen en te pakken te krijgen.

Alarmsysteem laten installeren?

Goed idee, dus! En Hubo kan je helpen. Allereerst aan een goed alarmsysteem met BORG-garantie. Neem hiervoor een kijkje op onze website of laat je uitgebreider adviseren in een van onze winkels. Op onze website vind je makkelijk de dichtstbijzijnde Hubo bij jou in de buurt. Daarnaast kun je door de vakmensen van Hubo jouw alarmsysteem laten installeren. We komen bij je langs, plaatsen je alarm en laten je dan ook zien hoe het werkt en wat je allemaal met de eventuele app, die soms gratis bij je alarmsysteem zit, kunt. Zo bespaar je jezelf een hoop uitzoekwerk en weet je zeker dat alles goed geïnstalleerd is.

Eerst weten wat het kost om een alarm te laten plaatsen door Hubo? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd naar de prijzen en montage?

Vraag een offerte aan