Thermostaten

 • 1 -7 van 7 producten
 • Hubo staat voor je klaar!

  Altijd de juiste temperatuur met een thermostaat

  Een thermostaat kopen doe je om zo de temperatuur in huis te kunnen regelen. Door middel van een thermostaat heb je altijd een constante temperatuur in een ruimte. Dat scheelt bovendien in je verbruik en dus in de energiekosten. Daarnaast heb je altijd inzicht in je verbruik en kun je de thermostaat zo instellen dat de verwarming wordt teruggedraaid als je niet thuis bent, om nog meer te besparen.

  Thermostaten installeren in huis

  Het installeren van thermostaten is eenvoudig. Je installeert thermostaten namelijk direct bij de cv ketel en vervolgens een display in de kamer. De cv thermostaat stel je vervolgens zo in dat deze een regelmatige temperatuur afgeeft in huis. Het is ook mogelijk om een zogeheten aan/uit cv thermostaat te gebruiken. Deze schakelt de cv ketel aan of uit wanneer jij dat wil. Deze vorm van een cv thermostaat is minder besparend, omdat de ketel steeds geheel opgestart moet worden. De slimme thermostaten zijn vaak te besturen met een app op je mobiele telefoon of je programmeert deze direct. Stel bijvoorbeeld in wanneer de temperatuur in huis lager mag zijn, bijvoorbeeld ’s nachts of als je niet thuis bent. En geef aan dat deze omhoog mag als je thuis bent.

  Hubo helpt met een thermostaat kopen

  Hulp nodig? Hubo helpt met het vinden van de beste thermostaat voor je woning. Tevens staat het vakteam klaar om je een persoonlijk advies te geven over energiebesparing in combinatie met een cv thermostaat.