Draadloze aansturing - bridges

  • 1 -14 van 14 producten
Hubo staat voor je klaar!

Draadloze Aansturing - Bridges

Steeds vaker wordt draadloze domotica in woonhuizen toegepast. Het steeds snellere internet en beschikbaarheid van apparatuur met draadloze aansturing, zoals bijvoorbeeld een draadloze lichtschakelaar, maken dat we alles op afstand kunnen bedienen. Om al dat draadloos schakelen mogelijk te maken wordt gebruik gemaakt van zogenaamde bridges. Wil jij domotica in jouw woning toepassen? Dan zit je goed bij Hubo. Wij hebben een ruim assortiment draadloze schakelaars, zodat jij alles draadloos onder controle hebt.

Draadloze schakelaars, hoe werkt dat?

Veel draadloze domotica of smart home systemen werken met bridges. Een bridge is een 'brug' tussen het internet en de draadloze schakelaars. Door gebruik te maken van een bridge scheid je het wifi signaal van jouw smart home van het gewone wifi netwerk. Hierdoor kun je van veel meer smart toepassingen gebruikmaken. Een nieuwe draadloze lichtschakelaar wordt eenvoudig aan de bridge 'toegevoegd' en functioneert. Een bridge is dus een wifi voor de draadloze aansturing. Zorg dat de bridge op een centrale plek in huis wordt opgehangen, zodat het het signaal hel hele huis beslaat. 

Hulp nodig? Hubo helpt!

Niet iedereen heeft genoeg technische kennis, maar dat is geen probleem bij Hubo. Voor vragen over draadloos schakelen kun je altijd terecht bij ons vakteam voor een vakkundig advies. Blijkt het tóch te ingewikkeld? Dan maak je gewoon gebruik van de mogelijkheid dat de vakmensen van Hubo de draadloze domotica bij jouw thuis installeren. Zo kan iedereen profiteren van draadloze domotica. Informatie vind je op onze website of bij jouw plaatselijke Hubo vestiging.