Handschoenen

Filter en sortering

  • 1 -23 van 112 producten
Hubo staat voor je klaar!

Werkhandschoenen voor iedere klus

Iedere klus in en om het huis vraagt om een andere aanpak en om andere werkhandschoenen. Een werkhandschoen beschermt je handen tijdens het klussen. Zo beschermen stevige, maar flexibele werkhandschoenen je handen tegen splinters of blaren bij het werken met hout, ijzer en vooral gereedschap. Voor het werken in de tuin kies je voor waterdichte werkhandschoenen. Deze zijn overigens net zo fijn voor loodgieters klussen. Wat je klus ook is, je kan er werkhandschoenen voor kopen.

Goede handschoenen voor het werk

Klussen doe je met je handen. Deze krijgen dan veel te verduren. Om je handen goed te beschermen, moet een werkhandschoen netjes om je hand aansluiten. Zo voorkom je wrijving tussen je handen, de stof en het gereedschap en dus blaren of ander ongemak. Handschoenen voor het werk in de tuin worden het meest gebruikt. Deze vaak waterdichte werkhandschoenen houden je handen schoon en droog tijdens het werken in de tuin. Naast een goede pasvorm is het fijn wanneer werkhandschoenen soepel met je handelingen mee bewegen. Flexibele werkhandschoenen zorgen tevens voor minder wrijving tussen hand, stof en gereedschap. Bovendien belemmeren ze je niet tijdens het klussen en werken in de tuin. 

Hubo helpt de beste werkhandschoenen te kopen

Hulp nodig? Hubo helpt bij het uitzoeken van de beste werkhandschoenen voor jouw klus. In het assortiment vind je werkhandschoenen die perfect passen bij tuinieren of het werken met gereedschap. Bescherm je handen en klus met plezier, dankzij flexibele en waterdichte werkhandschoenen.